СРЕБРЕНИЦА СТАНУВА СТВАРНОСТ НА ДЕНЕШНИЦАТА, ВЕЛИ КУМЈАНА НОВАКОВА ПО ПРЕМИЕРАТА НА „ВОЗНЕМИРЕНА ЗЕМЈА“ ВО САРАЕВО