Сашко Кедев

Таг
3Вести

САШКО КЕДЕВ ГО ИСКАЧИ ЧЕТВРТИОТ НАЈВИСОК ВРВ НА СВЕТОТ ЛОЦЕ, МУ ОСТАНУВААТ УШТЕ ЧЕТИРИ ОД НАД 8.000 МЕТРИ

КАРДИОЛОГОТ САШКО КЕДЕВ ГО ИСКАЧИ ПЕТТИОТ ВРВ ПОВИСОК ОД 8.000 МЕТРИ, СЛЕДУВААТ УШТЕ ДВА

КАРДИОЛОГОТ САШКО КЕДЕВ ГО ИСКАЧИ ВТОРИОТ НАЈВИСОК ВРВ НА СВЕТОТ К2