Сашко Коцев

Таг
15Вести

КУМАНОВСКАТА ПУБЛИКА МИ ГИ ЗНАЕ СИТЕ СЛАБОСТИ И НАЈТЕШКО Е ДА СЕ ИГРА ПРЕД НЕА, ВЕЛИ САШКО КОЦЕВ КОЈ Е ЛАУРЕТ НА ФЕСТИВАЛОТ „ДЕНОВИ НА КОМЕДИЈА“

САШКО КОЦЕВ ГОСТУВА ВО ШТИП И СТРУМИЦА СО СТЕНДАПОТ „ШИРОК ДИЈАФАЗОН“

ДА ИГРАМЕ СИТЕ ОРО ПРЕД ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА И ГРУПНО ДА НЀ СЛИКААТ ЗА ПАСОШИ КАКО ЗА НА СВАДБА, РЕЧЕ САШКО КОЦЕВ НА „ЗЛАТНА БУБАМАРА“

САШКО КОЦЕВ СЕ ВРАТИ НА „ЗЛАТНА БУБАМАРА”, ПУБЛИКАТА ГО ПРЕЧЕКА СО ОВАЦИИ

САШКО КОЦЕВ СО СТЕНДАПОТ „ШИРОК ДИЈАФАЗОН“ ЌЕ НАСТАПИ ВО ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР

СВЕТСКИТЕ КРИМИНАЛЦИ ИЗВАДИЈА ПАСОШИ, НИЕ НЕ МОЖЕМЕ, РЕЧЕ САШКО КОЦЕВ НА СТЕНДАПОТ ВО МНТ

СТЕНДАПОТ ВО МНТ Е МОЕ ВИДУВАЊЕ НА НЕШТАТА ШТО НИ СЕ СЛУЧУВААТ, А НЕ СМЕ НИ СВЕСНИ ЗА НИВ, ВЕЛИ АКТЕРОТ САШКО КОЦЕВ

ПРВАТА СИМПАТИЈА ЈА ФАТИВ ЗА РАКА НА „ПРЕД ДОЖДОТ“, РЕЧЕ САШКО КОЦЕВ НА ОТВОРАЊЕТО НА „МАНАКИ“, А ЈЕЛЕНА ЈОВАНОВА КАЖА ДЕКА БИЛА ВО ИЗОЛАЦИЈА СО „НЕМА ДА СИ САМА“

КОМЕДИЈАТА „НЕШТО СЛАТКО“ ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА ВО ПОВЕЌЕ ГРАДОВИ НИЗ ЗЕМЈАВА

ЧЕТВРТИОТ ГАЛИЧНИК ФИЛМ ФЕСТИВАЛ СО 33 КРАТКОМЕТРАЖНИ ФИЛМА ПОД ОТВОРЕНО НЕБО