Сашо Мијалков

Таг
2Вести

МИЈАЛКОВ ДОБИ 12 ГОДИНИ ЗАТВОР НА КРАЈОТ НА ТРИГОДИШНОТО СУДЕЊЕ ЗА НЕЛЕГАЛНО ПРИСЛУШУВАЊЕ

ГРУЕВСКИ ОБЈАВИ ДЕКА ДОБИЛ АЗИЛ ВО УНГАРИЈА, МИЈАЛКОВ ВО ЗАТВОР ЗА ДА СЕ СПРЕЧИ НОВО БЕГСТВО