Саундгарден

Таг
2Вести

СТАТУА НА КРИС КОРНЕЛ ВО СИЕТЛ ОТКРИЕНА ОД НЕГОВИТЕ ДЕЦА

НОВА МУЗИКА ОД КРИС КОРНЕЛ ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕНА ГОДИНА И ПОЛ ПО НЕГОВАТА СМРТ