НАД 100 ПАТИ ГО ГЛЕДАВ МОЈОТ ГОЛ ПРОТИВ РЕАЛ, ВЕЛИ ХЕРОЈОТ НА ШЕРИФ, СЕБАСТИЈАН ТИЛ