сечење шуми

Таг
3Вести

ЛАНИ НА СЕКОИ ШЕСТ СЕКУНДИ СЕ УНИШТУВАЛА ШУМА СО ГОЛЕМИНА НА ФУДБАЛСКИ ТЕРЕН

„ТЕСЛА“ ТРЕБА ДА ИСЕЧЕ ИЛЈАДНИЦИ ДРВЈА ПОРАДИ СВОЈА НОВА ГИГАФАБРИКА ВО ГЕРМАНИЈА

ШУМА СО ГОЛЕМИНА НА ФУДБАЛСКИ ТЕРЕН СЕ СЕЧЕ ВО АМАЗОНИЈА СЕКОЈА МИНУТА