ЌЕ СОБЕРАМ ПАРИ ДА СЕ НАЈДЕ ЛЕК ЗА МОЈАТА РЕТКА БОЛЕСТ, РЕЧЕ СЕЛИН ДИОН, КОЈА ПЛАНИРА ДА СЕ ВРАТИ НА СЦЕНАТА