Сејшели

Таг
2Вести

СЕЈШЕЛИ СЕ ОТВОРА ЗА ТУРИСТИ ОТКАКО СТАНА ПРВА ДРЖАВА КОЈА ПОСТИГНА КОЛЕКТИВЕН ИМУНИТЕТ ПРОТИВ КОВИД-19

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СЕЈШЕЛИ ПОВИКА НА ЗАШТИТА НА ОКЕАНИТЕ ВО ГОВОРОТ ОД 120 МЕТРИ ДЛАБОЧИНА