Секс пистолс

Таг
3Вести

ДЕНИ БОЈЛ СЕ СВРТЕ КОН ПАНКОТ ВО НОВАТА СЕРИЈА ЗА „СЕКС ПИСТОЛС“

„СЕКС ПИСТОЛС“ ПАК ЌЕ ГО ИЗДАДЕ СИНГЛОТ „БОЖЕ ЧУВАЈ ЈА КРАЛИЦАТА“ ЗА ПЛАТИНЕСТИОТ ЈУБИЛЕЈ НА ЕЛИЗАБЕТА ВТОРА

ДЕНИ БОЈЛ ЌЕ СНИМА СЕРИЈА ЗА „СЕКС ПИСТОЛС“