сексуално малтретирање

Таг
2Вести

НОВИОТ ФИЛМ ЗА ВИТНИ ХЈУСТОН ОТКРИВА ДЕКА ТАА БИЛА СЕКСУАЛНО ЗЛОУПОТРЕБУВАНА КАКО ДЕТЕ

БЕН АФЛЕК Ѝ СЕ ИЗВИНИ НА ХИЛАРИ БАРТОН ШТО ЈА ФАТИЛ ЗА ГРАДИ ПРЕД 14 ГОДИНИ