секвоја

Таг
2Вести

КАЛИФОРНИЈА ГО ЗАБРАНИ ПРИСТАПОТ ДО НАЈВИСОКОТО ДРВО НА СВЕТОТ И ВОВЕДЕ ВИСОКИ КАЗНИ

НАЈГОЛЕМОТО ДРВО НА СВЕТОТ ЗАВИТКАНО ВО ФОЛИЈА ЗА ДА СЕ ЗАШТИТИ ОД ПОЖАРИТЕ ВО КАЛИФОРНИЈА