ТАА ИМА ТАЛЕНТ, А ТАЛЕНТОТ Е СЕКСИ – БЕРТ РЕЈНОЛДС И СЕЛИ ФИЛД, ЕДНА ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ХОЛИВУДСКИ РОМАНСИ