Селма Блер

Таг
3Вести

СЕЛМА БЛЕР ПРВПАТ СЕ ПОЈАВИ ВО ЈАВНОСТ ОТКАКО ОБЈАВИ ДЕКА ИМА МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА

АКТЕРКАТА СЕЛМА БЛЕР ОБЈАВИ ДЕКА ИМА МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА

ЗАВРШИВ СО ГЛУМАТА, ВЕЛИ КАМЕРОН ДИЈАЗ