ЧЕТВОРИЦА СТУДЕНТИ ОД МАКЕДОНИЈА ВО НАСА ЌЕ ГО ПРЕЗЕНТИРААТ СВОЈОТ ИЗУМ ЗА СОЛАРНА ЕНЕРГИЈА