НАЈСТАРАТА ЛИЧНОСТ НА СВЕТОТ СЕГА Е 118-ГОДИШНА ФРАНЦУСКА КАЛУЃЕРКА КОЈА УЖИВА ВО ЧОКОЛАДО И ВИНО