ХОЛАНДСКАТА ПЕЈАЧКА СЕВДАЛИЗА ЌЕ ГО ЗАТВОРИ ФЕСТИВАЛОТ „СКОПЈЕ КОЛИНГ“ НА 7 ЈУЛИ