КОРЕЈСКИОТ БОЈ БЕНД „СЕВНТИН“ Е ГЛАВНАТА ЅВЕЗДА НА ГЛАСТОНБЕРИ, САМО ТЕЈЛОР СВИФТ ЛАНИ ПРОДАЛА ПОВЕЌЕ АЛБУМИ ОД НЕГО