НОРВЕШКАТА ПРИНЦЕЗА МАРТА ЛУИЗ СЕ ОТКАЖА ОД КРАЛСКИТЕ ЗАДОЛЖЕНИЈА ЗАРАДИ АЛТЕРНАТИВНАТА МЕДИЦИНА