ШАМОА – ЕДИНСТВЕНОТО НАСЕЛЕНО МЕСТО ВО ИТАЛИЈА ДО КОЕ НЕМА ПАТ ЗАШТО ТАКА ИЗБРАЛЕ ЖИТЕЛИТЕ