шеќер

Таг
5Вести

ПИЕЊЕТО СЛАТКИ ПИЈАЛАЦИ МОЖЕ ДА БИДЕ ШТЕТНО ЗА СРЦЕТО, ВЕЛАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЛЕКАРИ

МАЛИНИТЕ СЕ НАЈЗДРАВОТО ОВОШЈЕ СО НАЈМАЛКУ ШЕЌЕР, А ГРОЗЈЕТО ВО ПОГОЛЕМИ КОЛИЧИНИ ТРЕБА ДА СЕ ИЗБЕГНУВА

СИНГАПУР ПРВ НА СВЕТОТ ЌЕ ЗАБРАНИ РЕКЛАМИРАЊЕ НА ПИЈАЛАЦИ ШТО СОДРЖАТ МНОГУ ШЕЌЕР

ХОЛАНДСКИ СТУДЕНТИ НАПРАВИЈА АВТОМОБИЛ ОД ШЕЌЕР