Шенен Доерти

Таг
2Вести

ЌЕ ПИШУВАМ ПРОШТАЛНИ ПИСМА, НО СЀ УШТЕ НЕ СЕ ОТКАЖУВАМ ОД ЖИВОТОТ, ВЕЛИ АКТЕРКАТА ШЕНЕН ДОЕРТИ СО НАПРЕДНА ФАЗА НА РАК НА ДОЈКА

ШЕНЕН ДОЕРТИ ОТКРИ ДЕКА Ѝ СЕ ВРАТИЛ РАКОТ НА ДОЈКА