Шер

Таг
3Вести

ВЕЧНО МЛАДАТА ШЕР НАПОЛНИ 75 ГОДИНИ И НАЈАВИ СНИМАЊЕ НА ФИЛМ ЗА НЕЈЗИНИОТ ЖИВОТ

„НАЈОСАМЕНИОТ СЛОН НА СВЕТОТ“ КОНЕЧНО ОДИ НА СЛОБОДА СО ПОМОШ НА ШЕР

ШЕР СНИМИ ЦЕЛ АЛБУМ СО ОБРАБОТКИ ОД „АББА“ ПО „МАМА МИА 2“