Шерон Тејт

Таг
2Вести

ХОЛИВУД СНИМА ТРИ ФИЛМА ЗА ШЕРОН ТЕЈТ, СО КЕЈТ БОСВОРТ, МАРГО РОБИ И ХИЛАРИ ДАФ

МАРГО РОБИ СЕ ПОКАЖА КАКО ШЕРОН ТЕЈТ ВО НОВИОТ ФИЛМ НА ТАРАНТИНО