ГЕРМАНСКИОТ ЕЛЕКТРО БЕНД „ШИЛЕР“ ЌЕ НАСТАПИ НА 3 ЈУЛИ ВО БИТОЛА СО КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР