шимпанзо

Таг
2Вести

КОКО ГО СЛАВИ 24. РОДЕНДЕН ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА, ПРВ ОТКАКО СЕ ВРАТИ ОД ХОЛАНДИЈА

КОКО ВЕДНАШ МЕ ПОЗНА, КАКО ДА НЕ СМЕ БИЛЕ РАЗДЕЛЕНИ, ВЕЛИ ЗОО НЕГУВАТЕЛОТ ДРАГАН ТРАЈКОСКИ