НИЕДЕН ФИЛМ НЕ МЕ ПОГОДИЛ КАКО „ШИНДЛЕРОВАТА ЛИСТА“, КАЖА СПИЛБЕРГ НА 25-ГОДИШНИНАТА ОД ФИЛМОТ