ШИНЕД О‘КОНОР СОЗДАДЕ БЕЗВРЕМЕНСКИ ХИТ ОД ЗАБОРАВЕНА ПЕСНА НА ПРИНС, КОЈ ПРВО Ѝ ЈА ДАЛ НА СВОЈАТА ДЕВОЈКА