ШЛАДМИНГ ЈА ОТВОРИ НОВАТА СКИЈАЧКА СЕЗОНА СО ДВА КОНЦЕРТА НА РОБИ ВИЛИЈАМС ПРЕД 25.000 ГОСТИ