шлем

Таг
2Вести

ПРЕТСТАВЕН ВЕЛОСИПЕДСКИ ШЛЕМ СО ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА ШТИТИ ОД ПОТРЕС НА МОЗОК

ГАРДАТА НА ПАПАТА ДОБИ НОВИ ШЛЕМОВИ КОИ ПОМАЛКУ ПОТАТ