ШПАНСКИОТ ГИТАРИСТ РАФАЕЛ АГИРЕ ГОСТУВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА, ЌЕ ДИРИГИРА БИСЕРА ЧАДЛОВСКА