штетни гасови

Таг
3Вести

СВЕТОТ Е ПРЕД ДЕЦЕНИЈА НА ТРАНЗИЦИЈА – НАУЧНИЦИТЕ ИЗЛЕГОА СО РЕШЕНИЈА КАКО ДА СЕ ПРЕПОЛОВИ ЕМИСИЈАТА НА ШТЕТНИ ГАСОВИ ДО 2030

ПЕНТАГОН Е ПОГОЛЕМ ЗАГАДУВАЧ СО ШТЕТНИ ГАСОВИ ОД НЕКОИ РАЗВИЕНИ ДРЖАВИ

ПРВПАТ ДОСЕГА, НОРВЕЖАНИТЕ КУПИЛЕ ПОВЕЌЕ ЕЛЕКТРИЧНИ ОД СТАНДАРДНИ КОЛИ