штрајк

Таг
2Вести

ГРЕТА ТУНБЕРГ ГО ОДБЕЛЕЖА 17. РОДЕНДЕН СО РЕДОВЕН ПРОТЕСТ

ОТКАЖАНИ ДЕНЕШНИТЕ ПРОЕКЦИИ ВО МИЛЕНИУМ, КИНОТО СЕ ПРИКЛУЧУВА НА ШТРАЈКОТ ВО КУЛТУРАТА