ДИЗАЈНЕРКАТА НЕНСИ ГОНЗАЛЕС ДОБИ 18 МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА ШВЕРЦ НА ЧАНТИ НАПРАВЕНИ ОД КОЖА НА ПИТОНИ И АЛИГАТОРИ