АКО НИ ОСТАВИТЕ СВЕТ ШТО МОРАЛНО И ЕКОЛОШКИ СЕ РАСПАЃА, НЕМА ДА ВИ ПРОСТИМЕ – БИТОЛА ПО 25 ГОДИНИ ДОБИ ДЕТСКА ПРЕТСТАВА