Симон Трпчески

Таг
41Вести

МАКЕДОНИЈА Е ЦЕНТАРОТ НА СВЕТОТ, МАЛИ СМЕ, АМА ГОЛЕМИ СМЕ, КАЖА СИМОН ТРПЧЕСКИ НА КОНЦЕРТОТ СО ОРКЕСТАРОТ „АЈГА“

ТРЕБА ДА ГО ОДРЖУВАМЕ НАШИОТ ТАЛЕНТ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА ДА НЕ НИ БЕГА НАДВОР, РЕЧЕ СИМОН ТРПЧЕСКИ ПРЕД ДВАТА КОНЦЕРТА ВО СКОПЈЕ

ВТОР КОНЦЕРТ НА СИМОН ТРПЧЕСКИ И ОРКЕСТАРОТ „АЈГА“ СО ПРОЕКТОТ „МАКЕДОНИСИМО“ ВО СКОПЈЕ

КВИНТЕТОТ НА СИМОН ТРПЧЕСКИ И ОРКЕСТАРОТ „АЈГА“ НА 1 АПРИЛ СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

ТРПЧЕСКИ ЌЕ ГО ИЗВЕДЕ „МАКЕДОНИСИМО“ ВО МОНТЕ КАРЛО, „БИ-БИ-СИ“ ГО НАРЕЧЕ БРИЛИЈАНТЕН АЛБУМОТ СО КОНЦЕРТИТЕ ОД БРАМС

БЕВ СЕКАДЕ НИЗ СВЕТОТ, НО МОЈ НАЈГОЛЕМ УСПЕХ Е НАСТАПОТ СО „МАКЕДОНИСИМО“ ВО РОДНОТО СЕЛО НА МАЈКА МИ, ВЕЛИ ПИЈАНИСТОТ СИМОН ТРПЧЕСКИ

БРИТАНЦИТЕ ВООДУШЕВЕНИ ОД СИМОН ТРПЧЕСКИ НА КОНЦЕРТОТ СО ЛОНДОНСКИОТ СИМФОНИСКИ ОРКЕСТАР

ТРПЧЕСКИ ПОЕТСКИ ГИ ГАЛИ КЛАВИШИТЕ, ЛОНДОНСКИ „ТАЈМС“ СО 5 ЅВЕЗДИ ГО ОЦЕНИ НОВИОТ АЛБУМ НА ПИЈАНИСТОТ

СИМОН ТРПЧЕСКИ ИЗДАДЕ ДВОЕН АЛБУМ ЗА БРИТАНСКАТА КУЌА „ЛИН РЕКОРДС“ СО ДЕЛА ОД БРАМС

ТРПЧЕСКИ И ПРИЈАТЕЛИТЕ ГО ПРОМОВИРААТ „МАКЕДОНИСИМО“ НИЗ РЕГИОНОТ