БРАЈАН АДАМС, СТИНГ И „СИМПЛПИ РЕД“ ЌЕ ЈА ОТВОРАТ СКИЈАЧКАТА СЕЗОНА ВО ШЛАДМИНГ ВО АВСТРИЈА