Симпсонови

Таг
2Вести

ПО 31 ГОДИНА, Д-Р ХИБЕРТ ОД „СИМПСОНОВИ“ ЌЕ ДОБИЕ ГЛАС ОД ЦРН АКТЕР

ХЕНК АЗАРИЈА ПОДГОТВЕН ДА СЕ ОТКАЖЕ ОД ЛИКОТ НА АПУ ПО ОБВИНУВАЊАТА ЗА РАСИЗАМ