Синиша Евтимов

Таг
7Вести

ПРЕМИЕРА НА КОМЕДИЈАТА „СТИЛИСТ“ ВО РЕЖИЈА НА СИНИША ЕВТИМОВ ВО СТРУМИЧКИОТ ТЕАТАР

СИНИША ЕВТИМОВ ЈА ПОСТАВИ „АЛО! АЛО!“ ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА

СИНИША ЕВТИМОВ СО ПРЕМИЕРА НА „ИЛУМИНАТИ“ СПОРЕД ХИЧКОК ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА

„КРОЈАЧ ЗА ДАМИ“ НА СИНИША ЕВТИМОВ ПРЕМИЕРНО ВО ТУРСКИ ТЕАТАР

СИНИША ЕВТИМОВ СО ПРЕМИЕРА НА „ЧЕТИРИ СОБИ“ ВО ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР

„МОЈ ТЕРМИН“ НА ЕВТИМОВ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО МНТ

СИНИША ЕВТИМОВ ВО МНТ ЈА ПОСТАВУВА „#ТИКТАК“ ЗА ПУБЛИКА НАД 18 ГОДИНИ