сирење

Таг
3Вести

ЧЕДАР – АНГЛИСКО СЕЛО КОЕ ГО СОЗДАДЕ НАЈПОПУЛАРНОТО СИРЕЊЕ НА СВЕТОТ, ПА ОСТАНА БЕЗ НЕГО

МЕКО КОЗЈО СИРЕЊЕ ОД ШПАНИЈА ПРОГЛАСЕНО ЗА НАЈДОБРО НА СВЕТОТ

НА ХИМАЛАИТЕ СЕ ПРАВИ НАЈТВРДОТО СИРЕЊЕ НА СВЕТОТ КОЕ МОЖЕ ДА СЕ ЈАДЕ И ПО 20 ГОДИНИ