сиромаштија

Таг
2Вести

ЖЕНЕВА ВОВЕДЕ НАЈВИСОКА МИНИМАЛНА МЕСЕЧНА ПЛАТА НА СВЕТОТ ОД 4.000 ФРАНЦИ, ОДОБРЕНА НА РЕФЕРЕНДУМ

НАЈМЛАДАТА ДОБИТНИЧКА НА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА ЕКОНОМИЈА СЕ НАДЕВА ДЕКА ЌЕ ИНСПИРИРА МНОГУ ЖЕНИ