ситроен ами

Таг
2Вести

ЗА НОВИОТ „СИТРОЕН АМИ“ НЕ ТРЕБА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА, А СЕ ПРОДАВА ВО СУПЕРМАРКЕТИ

„СИТРОЕН“ ГО ОБНОВИ „АМИ“, НО КАКО НОВА ОПЦИЈА ЗА ГРАДСКИ ПРЕВОЗ