50 ГОДИНИ „СИТРОЕН ГС“ – ТЕХНОЛОШКИ НАПРЕДЕН АВТОМОБИЛ КОЈ СЕ СКЛОПУВАШЕ ВО ЈУГОСЛАВИЈА