скелет

Таг
3Вести

СКЕЛЕТ НА ТИРАНОСАУРУС СТАР 67 МИЛИОНИ ГОДИНИ СЕ ПРОДАДЕ НА АУКЦИЈА ЗА 5,6 МИЛИОНИ ЕВРА

СКЕЛЕТ ОД ДИНОСАУРУС – НОВ ДИЗАЈНЕРСКИ ТРЕНД ЗА КАНЦЕЛАРИИ

ДНК ОД СТАР СКЕЛЕТ УКАЖУВА ДЕКА ЧОВЕШТВОТО Е ПОСТАРО ОД ШТО СМЕ МИСЛЕЛЕ