ЕЗЕРО ВО ИНДИСКИТЕ ХИМАЛАИ КРИЕ СТОТИЦИ ЧОВЕЧКИ СКЕЛЕТИ, ЧИЕ ПОТЕКЛО ГИ ЗБУНУВА НАУЧНИЦИТЕ СО ДЕЦЕНИИ