Скопје Зоо

Таг
2Вести

СКОПСКА ЗООЛОШКА СО ХУМАНИТАРЕН НАСТАН ЗА ПОМОШ НА НАСТРАДАНИТЕ ВО ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО ТУРЦИЈА И СИРИЈА

ЗА 2,5 ГОДИНИ НАПРАВИВМЕ ЕВРОПСКА ЗООЛОШКА, ВЕЛИ ТИМОТ НА СКОПЈЕ ЗОО