„ИЛУЗИЈА“ МУ ЈА ПОСВЕТУВАМЕ НА НАШИОТ ПРОФЕСОР КИРЕ КОСТОВ, РЕКОА ОД „СКОПСКИОТ БРАС КВИНТЕТ“ НА КОНЦЕРТОТ СО ПЕСНИТЕ ОД ТОШЕ