скопски земјотрес

Таг
2Вести

МКЦ СО КОНЦЕРТИ, ПОЕЗИЈА И УМЕТНОСТ ЗА 58-ГОДИШНИНАТА ОД СКОПСКИОТ ЗЕМЈОТРЕС

„МКЦ ЗА СКОПЈЕ“ ПО ПОВОД 55 ГОДИНИ ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ