КИНОТЕКАТА СО ПРЕМИЕРА НА ДВА ДОКУМЕНТАРЦИ ВО ЧЕСТ НА 57-ГОДИШНИНАТА ОД СКОПСКИОТ ЗЕМЈОТРЕС