КОНЦЕРТ НА ИТАЛИЈАНСКИОТ ПИЈАНИСТ АНДРЕА ТУРИНИ И ПРЕТСТАВАТА „ФИРМА“ ВЕЧЕРВА НА СКОПСКО ЛЕТО